Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis 08 - 12.09.2025 r.

Jadłospis 08 - 12.09.2025 r.

Koszt obiadów w m-cu wrześniu 2025 r. wynosi:

- dla ucznia - 95,00 zł/dni 19 x 5,00 zł – stawka obiadu 2 – daniowego/

- dla pracownika 180,50 zł/dni 19 x 9,50 zł – stawka obiadu 2 – daniowego/

Płatność za obiady

Prosimy o uregulowanie płatności za obiady w miesiącu wrześniu do dnia 10.09.2025r. na rachunek bankowy nr
98 1240 3288 1111 0011 0148 0209 

 

Dziękujemy za terminowe wpłaty!

 

 

 

Jadłospis 08-12.09.2025r.

Dni tygodnia:

Dania obiadowe:

08.09.2025r.

Poniedziałek

 

1,3,7,9,10,

I danie: Krupnik z kaszą jęczmienną/udzik z kurczaka, włoszczyzna, ziemniaki, przyprawy/, chleb ziarnisty i pszenny

 

II  danie: Makaron z twarogiem/twaróg półtłusty, jogurt naturalny, cukier puder/, lemoniada/cytryna, cukier, mięta/

09.09.2025r.

Wtorek

 

1,3,7,9,10

I danie: Pomidorowa z ryżem/ udziec z kurczaka, przecier pomidorowy, włoszczyzna, ryż, śmietana/, chleb ziarnisty i pszenny

 

II danie: Ziemniaki, filet drobiowy w panierce/filet z kurczaka, jajka, bułka tarta, przyprawy/, surówka z białej kapusty/kapusta biała, marchew, majonez, przyprawy/,herbata z cytryną

10.09.2025r.

Środa

 

1,7,9,10

I danie: Jarzynowa/udzik z kurczaka, włoszczyzna, brokuł, papryka, ziemniaki, śmietana, przyprawy/, chleb ziarnisty i pszenny

 

II danie: Fasolka po bretońsku/fasola Jaś, kiełbasa Patocka, boczek delikatesowy, passata pomidorowa, koncentrat pomidorowy, przyprawy/, bułka pszenna/, kompot/owoce, cukier/

11.09.2025r.

Czwartek

 

1,3,7,9,10

I danie: Grochówka/udzik z kurczaka, kiełbasa, boczek, ziemniaki, groch połówki, włoszczyzna, przyprawy/, chleb ziarnisty i pszenny

 

II danie: Makaron z gulaszem drobiowym/filet z indyka, mąka pszenna, przyprawy/, woda z cytryną

12.09.2025r.

Piątek

 

1,3,4,7,9,10

I danie: Brukselkowa/udzik z kurczaka, włoszczyzna, brukselka, ziemniaki, śmietana, przyprawy/, chleb ziarnisty i pszenny

 

II danie: Ziemniaki, ryba w panierce/ ryba miruna, mąka pszenna, bułka tarta, przyprawy/, surówka z kiszonej kapusty/kapusta kiszona, marchew, przyprawy/,kompot/owoce, cukier/,

Jadłospis może ulec zmianie

*przyprawy: pieprz czarny mielony i ziarnisty, ziele angielskie, liść laurowy, kucharek, czosnek, papryka czerwona słodka, lubczyk, zioła prowansalskie, bazylia, oregano/,

*chleb ziarnisty/mąka pszenna, woda, mąka żytnia, ziarna słonecznika, płatki owsiane, siemię lniane, nasiona soi, sezam, drożdże/  

*chleb pszenny: mąka pszenna, żytnia, woda, drożdże, zakwas żytni/

 

 

Data dodania: 2025-09-07 16:47:31
Data edycji: 2025-09-09 06:56:32
Ilość wyświetleń: 8121

„Wiedza jest jedyną rzeczą, która wzbogaca,
a której nikt nikomu nie może odebrać”

Ignacy Jan Paderewski

Partnerzy

Godło
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej